Please enable JS

HayleyW Atletico Madrid tröja Violette

Schalke 04 tröja

Prova som de kanske, Gerard Pique s La Roja kollegor och personal har inte chans att få katalanska att vända sitt beslut att lämna landslaget i slutet av VM 2018.

Han har inte Atletico Madrid tröja - http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Sergi-Products-1494 gått än, och Spanien längtar efter en spelare som tillsammans med Sergio Ramos och Andres Iniesta är den största missen av Julen Lopetegui s val för dubbla rubriken mot Makedonien och England.

Barcelona försvarare Inter Milan tröja - http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Davide-Santon-Products-2065 fortsätter att arbeta sig tillbaka till fitness men samtidigt har han fått nästan ständiga samtal och meddelanden för att Tottenham Hotspurs tröja - http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Paulo-Gazzaniga-Products-2067 få honom att ompröva sin ställning när det gäller Spanien.

Lopetegui anser Pique vara en viktig del av sitt lag och tränaren skulle ha föredragit att beslutet inte hade offentliggjorts i förväg.

Av den anledningen har spanska federationen letat efter en vändning men mittbacken vann inte.

Hans beslut var inte aktuellt och hade varit övervägd över tiden innan han meddelades.

En fråga med skjortans skjortor och till och med emot visselpipor från publiken, bara bekräftad till Pique gjorde han rätt beslut.

Han är inte den enda med den tanken heller.

Idén hade mognat med andra spelare som också ser att deras cykel med Spanien närmar sig slutet.

De känner att tiden har kommit för att ge väg till andra och att prioritera andra frågor i sina liv.