Please enable JS

Anton billig fodboldtrøjer LeifTorr

Inter Milan trøje

Onsdag aften meddeler UFC-præsident Dana White, at den tidligere kvinde s bantamvægtmester ville gøre hende tilbage til Octagon på UFC 207 den 30. december.

Hendes modstander til slutningen af ​​årskortet? Ingen anden end nuværende Roma trøje - http://www.shannonmdrealty.com/Federico-Fazio-jerseyID-468729906 135lb mester Amanda Nunes.

Rousey s sidste udseende i Octagon så hende tabe bantamvægt titel til Holly Holm på UFC 193 på spektakulær måde.

Så UFCs beslutning om at give hende et øjeblikkeligt skud på titlen er en smule forvirrende, for det mindste.

Og det er Inter Milan trøje - http://www.shannonmdrealty.com/Milan-Skriniar-jerseyID-029550801 en beslutning, der har påtaget sig vredgen af ​​Juliana Pena, som i øjeblikket er den nr. 5 rangerede bantamvægt på planeten og kører en fire-kamp vindende strejke.

Den forkælet brat har fået alt overdraget til hende, og hun Roma trøje - http://www.shannonmdrealty.com/Gerson-jerseyID-968549512 får alt overleveret til hende igen. Det er tyre ** t.

Da hun spurgte hendes tanker om hvorfor UFC besluttede at give Rousey en titel et skud, tilføjede hun: Jeg har ingen idé.

Aldrig i historien har jeg nogensinde hørt om nogen har en uhørt brutal knockout, så slip sporten, og kom så tilbage og få et skud skudt med det samme.

Rousey, noget overraskende, åbner sig som bookies favorit for den meget malignerede titel kamp.

Men ifølge Pena skal Nunes slå på den olympiske bronze medalje.

Pigen er mentalt svag, og Amanda Nunes kommer til at kaste hende ud og udsætte hendes røv. Hun er bogstavelig talt den værste kæmper på rosteren, og jeg kan ikke tåle det faktum, at jeg ikke får titlen Skud.

Jeg ved ikke, hvordan de driver forretninger derovre, men de gør ikke rigtig meget jeg kan gøre.