Please enable JS

Brandon Barcelona tröja Temeka

Lazio tröja

Teckning Champions League semifinal har just hållits. Ett intressant resultat är verkligen framväxande.

Två lag som träffats två gånger i toppspelet i den här evenemangen, Real Madrid och Atletico Madrid, kommer att mötas snabbare. Ja, Madrid Derby kommer att äga rum i Champions Manchester City tröja - http://www.fashionradicalsnews.com/Gabriel-Jesus-p-93210 League semifinalerna.

Detta är ett problem för Atletico. Eftersom deras rekord när de vänder mot Madrid i Champions League bort från ordet tillfredsställande.

De förlorade två gånger i finalen i Madrid, till och med vann bara en gång mot Madrid under hela historien om spelet i Europa.

Under tiden, vid ett annat möte, hålls en intressant match mellan Juventus mot AS Monaco. En match för en klubb som klart har en annan passion denna säsong.

Bianconeri är angelägna om framgång i Atletico Madrid tröja - http://www.fashionradicalsnews.com/Nicolas-Gaitan-p-16408 Champions League, en tävling som alltid har varit ett problem när de alltid är framgångsrika i ligan. Medan Monaco är en svart hästklubb vars prestanda fortsätter att klättra.

Spelet kommer säkert att vara väldigt spännande eftersom Monaco som har en explosiv attack taktik Juventus tröja - http://www.fashionradicalsnews.com/Giorgio-Chiellini-p-94179 står inför Juventus, ett av de mest speciella försvarsteam i världen.

Intressant har Juventus bra minnen mot Monaco. De minst mot det här laget i Champions League-knockoutrundan i semifinalerna 1997-1998 och kvartfinalen 2014-2015. Var i Juventus vinner och kvalificerar sig alltid.