Please enable JS

Shirley fodboldtrøjer EnidAher

Dortmund trøjer

I de seneste uger er det blevet klart, at Barcelona lider de negative konsekvenser af det catalanske uafhængighedsproblem, da der er sket et betydeligt fald i Camp Nou-deltagelsen i deres to seneste kampe.

Besøget på Sporting CP og Deportivo La Coruna har haft to af de værste porte i indeværende sæson, og liverpool trøjer - http://www.crimsontee.com/liverpool/kent-troeje-2016-74808/ det er en bekymring for Los Cules, at dette ikke synes at være en isoleret hændelse.

Der er et mønster der kommer frem, da tilskuerne på det hele på det berømte stadion er på en nedadgående tendens.

Dette negative mønster er faldet sammen med den katalanske uafhængigheds folkeafstemning den 1. oktober.

På den dag var Blaugrana vært Las Palmas i en kamp, ​​der blev spillet bag lukkede døre som et direkte svar på de skæve scener, der fandt sted på stemmesedler over hele regionen tidligere på dagen.

Fra da af har der været en gradvis nedstigning til stede i Barcelonas hjemmekampe, og de ovennævnte sammenstød med Sporting CP og Deportivo har set skarer på henholdsvis 48.336 og 53.607.

Ustabiliteten i regionen har forvirret folk, og en af ​​de største faktorer i den seneste nedgang i antallet af deltagere er, at Fodboldtrøjer - http://www.crimsontee.com/ turismen i Barcelona er faldet spektakulært.

Folk kan simpelthen ikke besøge regionen i samme antal som tidligere, og disse folk var de største købere af matchbilletter udover dem med årskort.

Det er ikke kun matchedag festiviteter, der har set denne negative forandring.

Camp Nou-museeturen leverkusen trøjer - http://www.crimsontee.com/leverkusen/toprak-troeje-2016-51840/ og klubbens butik har også set et fald i besøgende, mens omsætningen for salget af klubbens mærkevarer på stedet også er blevet reduceret drastisk.

Bag kulisserne ringer alarmklokker med det frygtede, at Blaugrana s indkomst kunne falde omkring 20 procent fra sidste sigt.