Please enable JS

Barney fodboldtrøjer med tryk ElbertGu

Fodboldtrøjer Børn

Real Madrid leder til den franske hovedstad i mandag, forstærket af, at Neymar ikke vil spille på grund af skade, men det kan nok give den tidligere klubhelt Angel Di Maria en chance for at skinne.

Argentineren ankom til Paris efter et blandet år hos Manchester United, men han har aldrig fundet sin bedste form i Ligue 1.

Unai Emery står over Fodboldtrøjer Børn - http://www.futureofdollar.com for betydelige udvælgelseskonferanser foran returbenet på Parc des Princes med Kylian Mbappe, der også føler sig ubehag i deres midweek Coupe de France-vinde.

Det forventes stadig, at franskmændene vil starte kampen, men erstatning af Neymars kreativitet og personlighed vil være enormt svært.

Paris Saint-Germain-tilhængere har lagt deres tro på Di Maria, han vil blive overladt til at køre sit hold fremad, og han har faktisk udfyldt en lignende rolle i Carlo Ancelottis debutperiode med Los Blancos.

Han er nødt til at bevise for dem tilbage på Valdebebas, at han var for god en spiller at give slip, og det vil være vigtigt for ham at finde Edinson Cavani og Mbappe med god service.

Parret var begrænset i deres effektivitet i det første ben, ganske enkelt gennem Neymars egen egoisme.

Derudover er der nål i forholdet mellem hierarkiet i Madrid og den tidligere Manchester United-vinger.

Mit forhold til Real Madrid sluttede, den cyklus blev lukket for nogen tid siden, forklarede han i et Fodboldtrøjer Børn - http://www.futureofdollar.com interview med So Foot.

En episode, der især irkede den tidligere Rosario Central-stjerne var, da han modtog et brev fra Los Blancos i løbet af 2014-verdensmesterskabet, beordrede han ham til at holde landslaget ansvarlig for enhver skade, der led i turneringen.

Jeg tog besværet med at læse brevet, så rev jeg det op, indrømmede han.

Det er ikke uhensigtsmæssigt at antyde, at Di Marias omdømme er blevet beskadiget noget som et resultat af hans turbulente stavning i Manchester, samt at det ikke lykkedes at sætte en fast plads i Paris.

Neymars underskrift sagde meget om, hvordan PSGs hierarki betragtede den dyre argentinske i forbindelse med deres squad-hierarki.

Barcelona var Fodboldtrøjer Børn - http://www.futureofdollar.com kort interesseret i at underskrive ham om sommeren, men en aftale kunne ikke gøres, og efter en vanskelig start på sæsonen har han nu fundet et modikum af form.

Da Neymar ofte behøvede at hvile sig, udnyttede Di Maria sine chancer og scorede mål i december.

Han spillede ikke et enkelt minut i det første ben, da hans kone lukkede hendes utilfredshed på sociale medier, men han er nu indstillet til at være hovedmand i returfeltet.

Ved 30 år har Di Maria fået en stor chance for at stjæle igen på den største scene. Den parisiske klub skal i hvert fald score to mål, og han vil blive overladt til at hjælpe den indsats.